Paketa Turistike & Udhëtime

Q Premium Resort Antalya per nisje me carterin e d

Turi i Kosoves

Oher & Struge, cdo fundjave

Budva & Dubrovnik

Oferta Speciale

aktivitetet
 
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/Ferry tickets Albania.jpg

Bileta Trageti, Autobuzi, Treni, etj.

Bileta Autobuzi, Trageti, Treni, etj. kudu ne Shqiperi, Ballkan dhe neper Evrop...
Çmimi: €18 11
Më Tepër
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/Tirana-airport-taxi-service-4slider3-530x31211.jpg

Transferta aeroportuale & portuale.

Transferta aeroportuale dhe portuale ne Shqiperi dhe Ballkan.
Çmimi: €23 15
Më Tepër
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/bilete-avion-air-tickets-air-berlin-montenegro-airlines-www-air-tickets-ro-olympic-airways-romavia-wizz-air-british-air-china-air-europa-air-france-air-malta-air.gif

Bileta Avioni, kudo nëpër botë.

Bileta Avioni: Linja te Rregullta & Low Cost
Çmimi: €79 56
Më Tepër
http://host.travelcarma.com/cms/Portals/347/SpecialsPromotions/images/BUZ1.bmp

Autobuza Shqiperi-Itali

Autobuza Shqiperi-Itali
Çmimi: €110 80
Më Tepër

Pse Albania Explorer Travel?

  • Kualiteti dhe çmimet më të mira për:
  • Ture, hotele, makina, transferta, siguracione
  • Paketa turistike në Shqipëri dhe kudo në botë
  • Konferenca, evente, incentive, VIP service
  • Bileta avioni, trageti, autobuzi, treni, sporti, etj.
  • Prenotime mbi 200,000 hotele nëpër botë
  • Mbi 2500 hotele në Shqipëri dhe Ballkan
  • Pa kosto të fshehura dhe terma të komplikuara
  • Uljet më të mira vetëm me www.BookinAE.com